Expert Podcast Netwerk

BNR Nieuwsradio brengt de beste inhoudelijke podcasts van Nederland samen in Het BNR Expert Podcast Netwerk. Met dit netwerk wil BNR luisteraars de weg wijzen naar specifieke kennis rond zakelijke niches en experts helpen hun expertise breder te delen.

Wie zoeken we?

Jouw podcast

Wat kun je van het BNR Expert Podcast Netwerk verwachten?

Het vervolg

Na een goede start in 2017 gaan we in 2018 en 2019 het BNR Expert Podcast Netwerk verder ontwikkelen. Je kunt het volgende verwachten:

De procedure

Podcast aanmeldenInschrijven voor het BNR Expert Podcast Netwerk kan via onderstaand formulier. Onze selectie is te beluisteren via www.bnr.nl/expert-podcasts

Velden met een * zijn verplicht

Door op ‘verzenden’ te klikken wordt je inzending bevestigd op je aangegeven e-mailadres en is daarmee definitief. BNR houdt je met betrekking tot het Expert Podcast Netwerk via e-mail op de hoogte over het wie-wat-waar-wanneer van het Netwerk.

Voorwaarden

Op deze actie zijn actievoorwaarden van toepassing. Voor deelname aan de actie verwachten we dat je deze actievoorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat. De actievoorwaarden zijn hier verkrijgbaar en kunnen worden opgeslagen en uitgeprint.