Week van het Economieonderwijs

De Week van het Economieonderwijs is een serie evenementen voor scholieren, studenten, docenten en academici die betrokken zijn bij het overdragen van economische kennis. Wat is de staat van het onderwijs? En hoe brengen we het economieonderwijs naar een hoger niveau? Van 12 tot en met 16 december is er volop ruimte om ervaringen uit te wisselen, nieuwe ideeën op te doen, lesmethoden te bespreken en de toekomst van het economieonderwijs te verkennen.
Meld u nu aan het evenement van uw keuze!

TPEdigitaal bundel

Friday 16-12-2016
15:00 - 16:30 uur
Erasmus Universiteit Rotterdam, Rotterdam

TPEdigitaal, het wetenschappelijk tijdschrift voor economische theorie en beleid, presenteert de nieuwe bundel over economieonderwijs.

Aan het woord komen de auteurs van de artikelen. Dit zijn onder andere Sam de Muijnck (Rethinking Economics NL), Pieter Gautier (Vrije Universiteit Amsterdam), Irene van Staveren (Erasmus Universiteit Rotterdam) en Ben Vollaard (Universiteit van Tilburg).

De bundel zal worden gepresenteerd in een parallel sessie tijdens de feestelijke afsluiting van de Week van het Economieonderwijs. Aanmelden kan via onderstaande link.